06/11/21 ODIN’59 1-1 VV Ter Leede

06/11/21 – 14:30
ODIN’59 1-1 VV Ter Leede
Sportpark Assumburg
± 200 toeschouwers
Derde Divisie Zaterdag

Ons Doel Is Nuttig ’59 treedt vandaag in Heemskerk aan tegen VV Ter Leede. Een van de weinige duels in de Derde Divisie die wel doorgaat deze dag. Veel duels zijn namelijk afgelast vanwege her en der een coronabesmetting.
Met ons recente bezoek aan GVVV is de Tweede Divisie, en daarmee de bovenste drie divisies van Nederland, compleet. Het eerst volgende niveau is de Derde Divisie en hierin stond ODIN nog “open”, een uitgelezen mogelijkheid dus om eens langs te gaan.

Echt een hoogstand duel belooft het op voorhand niet te worden, ondanks dat de vorige editie in 8-0 eindigde. ODIN staat met een zeventiende plaats, één-na-laatste en Ter Leede bungelt ergens halverwege de ranglijst in de middenmoot. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend koud, waait het hard en is er kans op regen. Dit belooft een topmiddag te worden.

De gasten uit Sassenheim openen het duel sterker dan de gastheren. Met enkele grote kansen moeten ze vroeg in de wedstrijd al de leiding pakken op Sportpark Assumburg, vernoemd naar het slot wat fier boven de sportvelden uit torent.
Het is echter ODIN dat, met één van hun eerste aanvallen, de leiding pakt na ongeveer een kwartier spelen. Spits Luke Vahle maakt zijn eerste goal voor ODIN dit seizoen.

Het spel wordt na de goal snel slechter. ODIN lijkt niet meer te willen en Ter Leede komt niet door de verdediging van ODIN heen. Het mondjesmaat aanwezige publiek krijgt ziet een hele matige pot voetbal welke in extremis toch nog gelijk eindigt.
Ter Leede probeert het in de 95e minuut nog één keer. Een lange bal valt op het hoofd van Arrayo, welke hij vervolgens achter doelman Joost Meendering weet te werken. Hij bepaald zo de eindstand op 1-1 en hier schieten beide ploegen helemaal niks mee op.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.