17/09/22 FC Esperanza Pelt 3-0 KEWS Schoonbeek-Beverst


17/09/22 – 20:00
FC Esp. Pelt 3-0 KEWS Schoonbeek-Bev.
Gemeentelijk Stadion De Roosen
± 100 toeschouwers
3e Klasse Amateurs VFV B

17 september blijkt de afgelopen jaren een prima dag qua voetbal. Na in eerdere jaren bij Ajax, Zulte Waregem, Estoril en vandaag bij Borussia Dortmund geweest te zijn, strijken wij direct na de Revierderby neer bij Esperanza Pelt. Na deze beladen wedstrijd in Duitsland kunnen wij wel wat innerlijke rust gebruiken en daar lijkt Esperanza Pelt ideaal voor.

Eenmaal gearriveerd komen we inderdaad tot rust. We scoren een Bicky-burger en een pint en ploffen neer in een soort bioscoopstoelen. Vanuit onze VIP-plekken zien wij dat ondanks dat Esperanza Pelt de rode lantaarn draagt, ze goed voor de dag komen. De nummer twee komt vandaag op bezoek, maar binnen een aantal minuten is het thuisploeg dat op voorsprong komt.

In de gehele eerste helft blijft het eenrichtingsverkeer richting het doel van Schoonbeek-Beverst. Halverwege de eerste helft komt Pelt ook nog op 2-0 en zo lijkt het een makkelijke overwinning te gaan worden vandaag. In de gehele eerste helft zetten de gasten er niets meer tegenover.

In de rust verlaten wij onze verwarmde en tevens comfortabele stoelen om maar eens een rondje langs te lijn te gaan maken. Dat wij dichter op het veld staan heeft weinig indruk gemaakt op de gasten. Ook in de tweede helft maakt de promovendus geen enkele aanspraak op de overwinning.

De thuisploeg, met Ruud Swinkels op doel, heeft vandaag dus een tamelijk eenvoudige avond en zal richting het eind ook nog de 3-0 op het scorebord zetten. Hiermee eindigt het ook en zit voor ons de twaalfde wedstrijd van dit boekjaar er weer op.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.