29/03/14 ZVV Pelikaan 0-3 ASWH

29/03/ZVV PelikaanASWH14 – 14:30
ZVV Pelikaan 0-3 ASWH
Pelidome
± 400 toeschouwers
Districtsbeker, Zuid I

Een terugkeer naar het Pelidome stond eigenlijk niet op de planning. Een rustig weekendje (één wedstrijd) was eigenlijk het idee na de afgelopen, drukke weekenden. Toch begon het zaterdagochtend een beetje te kriebelen en met het prachtige weer van die dag konden we het ons niet veroorloven niet te gaan. Het vreselijke sportpark van de Peli’s namen we dan maar voor lief. Snel de trein in, kijken of ASWH volgend seizoen weer KNVB Beker mag spelen.

De entree was gratis ditmaal en we namen plaats in de zon, op het goed gevulde terras achter de goal. De opkomst was uizonderlijk hoog voor een wedstrijd om de districtsbeker, dit hebben we vele malen slechter gezien. In feite is dit de enige prijs die ASWH nog kan winnen dit seizoen en de ploeg gaat er dan ook goed tegen aan. De tegenstand van Pelikaan, toch een ploeg die vorige seizoen nog in de top van de eerste klasse speelde, was erg pover. ASWH mocht het aan zichzelf verwijten dat ze met een brilstand de rust in ging.

In de tweede helft meer succes voor de Ambachtse formatie. De 0-1 valt uit een voorzet van Barto, die tot goal wordt verwerkt door Pelikaan-verdediger De Geus. Ook de 0-2 komt van de voet van de Spanjaard. De 0-3 is wederom een eigen goal. Keeper Pomp sloeg een schot in zijn eigen goal.

ASWH wint betrekkelijk eenvoudig van de Super Peli’s en mag volgend seizoen in ieder geval weer deelnemen aan de KNVB Beker. Dit seizoen leverde dit twee leuke potjes op tegen ADO’20 en Ajax. In de districtsbeker is DOSKO de volgende opponent. De Brabanders schakelden, toch enigszins verrassend Hoek uit. De andere halve finale gaat tussen topklasser Kozakken Boys en zondaghoofdklasser De Valk.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.